Kerro lisää...

Onko sinulla kertomuksia tai kuvia, jotka liittyvät Degerbyhyn tai Porkkalan vuokrakauteen? Voit lähettää ne meille, otamme ne mielellämme vastaan, julkaisemme ne tällä sivulla ja tallennamme ne arkistoomme. Mikäli haluat esittää kysymyksen, joka liittyy tarinaan tai kuvaan tai Degerbyhyn ylipäänsä, voit tehdä sen tässä. Toivomme myös, että muut kävijät haluavat osallistua keskusteluun ja kertoa lisää jättämällä kommentin. Voi myös otta yhteyttä sähköpostitse tai Facebookin kautta.

Klikkaa tästä päästäksesi lomakkeeseen...

 

Marjatta Liesjärvi lomaili viikon kesällä 1960 Degerbyssä. – Vuokrasimme talon meren rannalla, se oli huonossa kunnossa, hän kertoo. Vuokraisäntä asui Leppävaarassa. Paikkaa kutsuttiin ”Maijalaksi”, kauppa-auto pysähtyi suuren männyn alla. Olemme kiertäneet Degerbyssä, mutta emme enää löydä sitä paikkaa. Voitko sinä auttaa?

Vastaa osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.