stopp2

Kyläkonttori Rosenbergin kauppa on uusittu. Tervetuloa tutustumaan!

Sture Lindholm 1918-aiheinen kirja Dragsvikistä löytyy nyt edulliseen hintaan, sekä Sirpa Kähkösen kaksikielinen kirja Hugo 1918. Sopivat hyvin yhteen Västankvarn 1918 kiertoajeluumme.

Kiinnostava onkin vuokrakauden aikainen Seis-kyltti joka sopii hyvin karanteeninaikana. Muita paikallisia tuotteita löytyy, kuten Karin Heikkilän kauniita käsitöitä, Ami Avellanin tyylikkäitä hopeakoruja. Börje Sonntagin Igorveitset ym. Ove Enqvistin kirja Elämää Rannikkolinnakkeilla kertoo Ainutlaatuisesta kadonneesta elämänmuodosta ja myydään edulliseen hintaan.

100v linnakesaaret esite versio 4

Karin Lindroosin Mökkikirja sopii todella hyvin lajapaketteihin, ympäri vuoden.
Jarkko Toivolan korut ovat saaneet muotonsa Degerbyn entisen kunnan leimasta. Kotimaisia tuotteita ovat pohjanmaalaiset peltikannut, piparkakkumuotit ja mitat sekä Granholmin pehmeät toffeet ja marmeladit. Meiltä löydät myös postikortteja ja kirjoja Porkkalan vuokrakaudesta, lähialueesta 

Myymme myös Degerbyn viirin, joka sopii 8-10 metrin pituisiin lipputankoihin. Meillä on myös pienempi viirimalli joka sopii oven yläpuolelle.sekä paikallisten kirjailijoiden kirjoja, mm. Lasse J. Laineen luontokirjoja. 

Denise Ramstedtin kauniit luontokuvat tulevat kohta myyntiin.

Ota yhteyttä jos sinulla on tuote, jota haluaisit myydä kaupassamme!Jokainen tuote Rosenbergin myymälässä liittyy jollain tavalla alueemme historiaan, josta kerromme myös Igor-museossa

Pehmoeläinkoiramme kertovat vuokrakauden aikaisesta historiasta - sotilasalueen asukkaillakin oli kotieläimiä! Kun alue tyhjennettiin 1955 koirat ja kissat jätettiin Porkkalaan. Kysy meiltä lisää!

Tervetuloa!