Museokauppa on uusittu ja tarjoaa nyt runsaan valikoiman sekä kirjoja että makeisia ja matkamuistoja.

Ove Enqvistin ja Tapani Eskolan Obbnäs-kirja on saapunut ja on jo saavuttanut suuren suosion.

Obbnäs – elämää saaristokylässä vie lukijan matkalle Obnäsin ja Edön alueen värikkääseen  historiaan. Obbnäs-kirjaa tutustuttaa lukijansa myös alueen nykyisyyteen, sen monipuolisiin luonto- ja kulttuuriarvoihin. Kirjassa on upeita luontokuvia, jotka näyttävät alueen kauneuden ja monimuotoisuuden.

Kirjan tekijät ovat sotatieteiden tohtori, rannikkotykistöupseeri ja tietokirjailija Ove Enqvist sekä taiteen tohtori, dosentti Taneli Eskola. Obbnäs on kirja, joka vie lukijan matkalle, josta ei halua palata.

Hinta 39€

Obbnäskansi

Ove Enqvistin kirja Elämää rannikkolinnakkeilla löytyy vielä ja myydään  nyt edulliseen hintaan.

Paikallisia tuotteita löytyy: kuten Karin Heikkilän kauniit käsityöt, Ami Avellanin tyylikkäät hopeakorut ja. Börje Sonntagin Igorveitset ym. Jarkko Toivolan korut ovat saaneet muotonsa Degerbyn entisen kunnan leimasta.

Paikallisen Caramillan suussa sulaavat makeiset ovat tänä vuonna myös mukana, kuten Granholmin marmeladit - ja aivan ihana uutuus on Fiskarsin paahtimon kahvit, myös Fiskarsin tee löytyy..Kotimaisia tuotteita ovat pohjanmaalaiset peltikannut, piparkakkumuotit ja mitat sekä Granholmin pehmeät toffeet ja marmeladit.

Varastostalöytyy taas suosittu Degerbyn viirin, joka sopii 8-10 metrin pituisiin lipputankoihin. Meillä on myös pienempi viirimalli joka sopii oven yläpuolelle.sekä paikallisten kirjailijoiden kirjoja, mm. Lasse J. Laineen luontokirjoja. 

Denise Ramstedtin kauniit luontokuvat, avainrenkaat ja pinsit ovat myynnissä ja paljon muuta.

Jokainen tuote Rosenbergin myymälässä liittyy jollain tavalla alueemme historiaan, josta kerromme myös Igor-museossa

 Pehmoeläinkoiramme kertovat vuokrakauden aikaisesta historiasta - sotilasalueen asukkaillakin oli kotieläimiä! Kun alue tyhjennettiin 1955 koirat ja kissat jätettiin Porkkalaan.

stopp2

 Kiinnostava onkin vuokrakauden aikainen Seis-kyltti suosituin matkamuistomme.