Oletko kuullut?

Bää

Eräs Igor-museon kävijä kertoi:

Asuimme maatilalla, jossa oli paljon erilaisia eläimiä. Talomme oli iso, ja niin oli myös pihamme, ja sen takia kaikki kylän lapset kokoontuivat meille leikkimään. Meillä oli sotavanki, joka oli usein mukana leikkimässä lasten kanssa. Eräänä päivänä, kun olimme pihalla leikkimässä, vanki alkoi yhtäkkiä juosta pikavauhtia metsään päin. Me huolestuimme ja mietimme, pitäisikö hakea äiti ja isä. Samassa vanki kääntyi juostessaan, ja huusi: - Bääää! Silloin oivalsimme, että hän oli menossa hakemaan lammasta, joka laidunsi metsänreunalla. Hetken kuluttua hän palasi lammas narussa.

Kerro lisää...

?
Missä kuva on otettu?
!
Vuokrakauden jälkeen elävistä puista löytyi neuvostoliittolaisia sähköasennuksia. Vielä tänäkin päivänä näitä eristimiä löytyy metsistä, niinkuin kuva...

Degerbyn blogi

Katson maalaismaisemaa ja ymmärrän

Leena Lehtolainen

 

Petri ja Pettersson Brassin kappale ”Katson maalaismaisemaa” oli hitti lapsuudessani 1970-luvulla. Jukka Virtanen, tuo lyömätön sanoitusvelho, loihti suomenkieliset sanat Elton Johnin alkuperäiseen Country Comfortiin. Viattomana hoilasin sitä sisareni kanssa auton takapenkillä.

   Nyt kappaleen laulaminen on mahdotonta. Olemme mieheni kanssa koettaneet useasti.   Hän soittaa pianoa, minä laulan. En pääse kovin pitkälle, ennen kuin kyyneleet tulevat.

Lue lisää...

Ajankohtaista Degerbyssä