Degerbyn kirkon on piirtänyt Bertel Liljequist. Kirkko valmistui 1932 ja se rakennetiin samaan kohtaan, missä vanha puukirkko 1700-luvulta oli seissyt. Alttaritaulu on peräisin vanhasta kirkosta.

Porkkalan vuokrakauden aikana kirkkoa käytettiin juhlasalina ja elokuvateatterina. Kunnostuskustannukset vuokrakauden jälkeen nousivat 10 miljoonaan markkaan. Rahankeräykset ja yksityishenilöiden avustukset pelastivat kirkon. Lue lisää kirkon historiasta!

Inkoon seurakunta pitää jumalanpalveluksen Degerbyn kirkossa jokaisen kuukauden toisena sunnuntaina. Kaikki ovat tervetulleita kirkkokahveille jumalanpalveluksen jälkeen kyläkonttori Rosenbergille. (Huom! Ei pääsiäispäivänä eikä joulun pyhinä.) Vuodesta 2012 Degerbyssä kokoontuu työryhmä, joka keskustelee jumalanpalveluksen käytännön kysymyksistä, luettavista teksteistä ja uudistusehdotuksista. Kokoukset pidetään kyläkonttori Rosenbergissä klo 18.15 - 19.15 jumalanpalvelusta edeltävänä keskiviikkona ai torstaina. Kaikki degerbyläiset ovat tervetulleita mukaan!

Kirkko on avoinna kesäisin, arkipäivisin klo 10-16 sekä sopimuksen mukaan.