Ajankohtaista Degerbyssä

kulturpris

Inkoon kunnan kulttuuripalkinto jaettiin itsenäisyyden päivänä Lena Selénille siitä työstä jota hän on tehnyt Igormuseon aikaansaamiseksi. Palkinnon ojensivat kunnanhallituksen puheenjohtaja Henrik Wikström ja kulttuuritoimen johtaja Regina Ekblom.

Lena tähdensi kiitospuheessaan että  degerbyläiten ja myös muiden porkkalalaisten tarinat, esineet ja vahva yhteistyö ovat muodostaneet tärkeän edellytyksen museon aikaansaamiseksi.

Vilma Bergström Saga Jaatinen Vera Holmström Milla Westerholm

Degerbyn kyläkonttorissa Rosenbergissä järjestettiin syyskuun aikana  kurssin keppihevosten valmistuksessa. Jessica Holmström johti kurssin jonka 4H ja Degerbyn kyläyhdistys järjestivät yteistyössä. Kuvassa Vilma, Saga ja Clara esittävät uudet hevoset. Seuraava kurssi on jo suunnitteilla: Alexander Johansson opastaa koodituksessa. Päivämäärästä päätetään kohta.

 

solrosor i Degerby

Auringonkukat kukkivat nyt kauniisti 51:tien vieressä Degerbyssä. Saat poimia, kyläyhdistyksen Bengt-Olof Wikström on kylvenyt siemet jotka saimme kunnalta. Poimi, ilahdu, mutta muista myös Ukrainaa. Kukan varret ovat paksuja joten kannattaa käyttää terävän veitsen.

Tervetuloa nauttimaan Degerbyn mansikoita!

Elina Kontti
Degerbyntie 408
puh. 050-320 9582, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hinders jordgubbar och hallon
Degerbyntie 194
Bo ja Benita Björkroth
Tel. +358 (0)503470364