Ajankohtaista Degerbyssä

Viikonloppuna 19-20.9.järjestimme yhteisen museoviikonlopun Hangon Rintamamuseon ja Kaarteen sotamuseon kanssa. Myös Igor-museotsa löytyi paljon kiinnostavaa: Lauantaina tehtiin kolme  bunkkerikierrosta Lundströmin 50-luvun bussilla, molemmalla päivällä esitimme Västankvarn 1918-filmin ja paljon muuta.

Ja väkeä riitti!

tämän linkin kautta voit nähdä koko dokumentin Youtubessa toistaiseksi:

https://youtu.be/nGNFY3jntcg

Västankvarn

efterkrigochfred

Suomen Majakkaseura myy 14.8. julkaistavaa kirjaansa Majakoiden ja luotsien Porkkala Degerbyssä kirkon lähellä pakettiautosta lauantaina klo 17.30-18. Tervetuloa tutustumaan kirjaan ja hankkimaan se! Hinta 30 €. Pankkikortti käy.

Porkala parm SWE 2 WEB

MVH / Y.t.
Pekka Väisänen
Suomen Majakkaseura - Finlands Fyrsällskap rf
tel. 0445566707
 

jordgubbe

 

Porkkalan Marja

Elina Kontti

Mansikkamyyntiä Degerbyssä ja Porkkalassa

Degerbyntie 408

Puh. +358 (0)50-3209582

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tyris/Östermanin marjatila

Päivöläntie 633

Puh. +358 (0)500 850825

 

HUOM! uusittu museokauppa  avoinna myös kesäkkusta alkaen ti-la klo 11-16. Muina aikoina soita 040 5418526 smaker

kyltticd

Oletko jo tutustunut Itä-Inkoon, eli Degerbyn, vesiosuuskuntaan. Nyt uudet kyltit antavat tietoa kotisivuista jotka löytyvät fiksun osoitteen www.ingavatten.fi alta. Lisää kylttejä on tulossa ja täten paljon tietoakin, kotisivuista löytyy nimittäin kattavaa tietoa tekniikasta ja hinnastosta. Koska Inkoon kunta tukee tätä projektia hintataso onkin aika edullinen.

Kannattaa myös muistaa että viimeistään 31.10.2019 pitäisi ainakin kaikki kiinteistöt jotka sijaitsevat pohjavesialueella tai rannan läheisyydessä saattaa vesi- ja viemäriasiat kuntoon. Riittäkin kuitenkin jos on ilmoittautunut vesiosuuskunnan kaltaiseen projektiin. Myös muille kiinteistölle avautuu tilaisuus saada vesi- ja viemäriasiat kuntoon, mm Degerbyn kirkonkylän alueella.

Kiinteistöt jotka jo ovat ehtineet hankkia viemäritekniikkaa voivat tehdä varauksen joka takaa Inkoon kunnan avustuksen sitten kun edellinen tekniikka on vanhentunut..

Vesiosuuskuntaan on tähän mennen ilmoittautunut noin 50 kiinteistöä - lisää kiinteistöjä tarvitaan joten nyt on korkeinta aikaa levittää tietoa vesiosuuskunnan tarjoamista eduista.

Kuvassa vesiosuuskunnan hallituksen jäsenet Leif Nystén ja Seppo Antikainen sekä Pasi Lundén ja Berndt Gottberg ovat asettaneet kyltin paikalle Torbackantien varrelle.