Ajankohtaista Degerbyssä

 

                                                  tarjoilu Nyt voit tilata ihanan lounaan suoraan Tarjoiluapu Anniina Raidalta. Kevytlounaan hinta on 8€, vähän tukevamman lounaan hinta on 12€. Katso myös Igormuseon kotisivut. Tilaus edelllyttää yhteys myös Igormuseoon, puh. 040 5418526.

kallerfjärdbrygg

Degerbyn Torbackassa vuokrattavana moottorivenepaikkoja Kallerfjärdin laiturikerholta.

Suojaisa lahdenpoukama, jossa muutamia vapaita venepaikkoja veneilykaudeksi 2021.

Laiturilla lukollinen portti ja osa puomeista ja poijuista uusittu viime syksynä.

Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050-5357683 / Haukkamaa

 

Pihanhoitotöitä konetöinä lähialueellamme

- Kaivuutöitä, ojitusta, kaapeliojia,  istututusten siirtelyä:

0224

- Etukauha: mullan, maan ja murskeen siirtelyä:

IMG0226återkommer3

- Kantojen jyrsintää:

0225

Nurmikon perustaminen jyrsimellä:

0223

Magglor Oy Ab

Bengt Holmström
0500 442575

 

Kaivinkonetöitä

Mikael Holmström
050 5361096

 

Lue lisää...

Jos olet hiljaisen työpaikan tarpeessa, ota yhteyttä kyläyhdistyksen kyläkonttoriin.Kyläkonttori Rosenberg Igormuseon vieressä toimi aikoinaan Degerby kunnan kunnantalona. Täältä löytyy kuityhteys niin ota kannettava tietokoneesi tai ipadi mukaan ja tee työtä tai osallistu kokouksiin kuten Saga Eskman kuvassa. Tilaa aikaa puh. 040 5418526. Hinta on 10€/2 tuntia, mikäli tarvitset enemmän aikaa tämä sopii hyvin mikäl se soveltuu kyläyhdistyksen kalenteriin. Hinta on silloin 5€/tunti. Tervetuloa!

saga

Matka ostoksiin on joulukuun aikana lyhyt: Igorin museokauppa on tänä vuonna vielä avoinna keskiviikkona 30.12. klo 10-15 sekä muina aikoina sopimuksen mukaan. Nelikielinen kirjamme Visit Porkkala-Udd on saapunut! Täältä löytyy myös Karin Heikkilän ihanat kudotut tuotteet, sekä degerbyläisen Veronika Bäckmanin mustaviinimarjahilloa ja liemituotteet. Ami Avellanin hopeakorut ovat ainutlaatuisia. Syksyllä ilmestynyt DVD Västankvarn 1918 löytyy nyt varastostamme. Uusi kirjamme Visit Porkkala-Udd on saapunut painolta. Ja tiesitkö että museokaupasta voit ostaa Museokortin joka toimii erittäin monessa museossa ympäri Suomea. Joulutarjouksena joulukuussa Museokorttiin saa lisäkuukauden kaupan päälle eli jokainen joulukuun aikana rekisteröity ja yhdistetty uusi Museokortti sekä uusittu Museokortti on voimassa automaattisesti 13kk. Kestävä joululahja - ja hinta nousee heti uudenvuoden alussa! Huom! Lunastamme myös ePasseja! Tervetuloa Degerby Igor-museon museokauppaan!

IG Museokortti joulu 2020 museoille SUOMImuseishopjulpärmen00B Etukansi7