kyltticd

Oletko jo tutustunut Itä-Inkoon, eli Degerbyn, vesiosuuskuntaan. Nyt uudet kyltit antavat tietoa kotisivuista jotka löytyvät fiksun osoitteen www.ingavatten.fi alta. Lisää kylttejä on tulossa ja täten paljon tietoakin, kotisivuista löytyy nimittäin kattavaa tietoa tekniikasta ja hinnastosta. Koska Inkoon kunta tukee tätä projektia hintataso onkin aika edullinen.

Kannattaa myös muistaa että viimeistään 31.10.2019 pitäisi ainakin kaikki kiinteistöt jotka sijaitsevat pohjavesialueella tai rannan läheisyydessä saattaa vesi- ja viemäriasiat kuntoon. Riittäkin kuitenkin jos on ilmoittautunut vesiosuuskunnan kaltaiseen projektiin. Myös muille kiinteistölle avautuu tilaisuus saada vesi- ja viemäriasiat kuntoon, mm Degerbyn kirkonkylän alueella.

Kiinteistöt jotka jo ovat ehtineet hankkia viemäritekniikkaa voivat tehdä varauksen joka takaa Inkoon kunnan avustuksen sitten kun edellinen tekniikka on vanhentunut..

Vesiosuuskuntaan on tähän mennen ilmoittautunut noin 50 kiinteistöä - lisää kiinteistöjä tarvitaan joten nyt on korkeinta aikaa levittää tietoa vesiosuuskunnan tarjoamista eduista.

Kuvassa vesiosuuskunnan hallituksen jäsenet Leif Nystén ja Seppo Antikainen sekä Pasi Lundén ja Berndt Gottberg ovat asettaneet kyltin paikalle Torbackantien varrelle.